Utelys: La automatikken styre

Utelys: La automatikken styre
Behov for utelys varierer med årstidene, og du kan spare mye ved at lyset ikke står på til alle døgnets tider. Med fotoceller og bevegelsesmeldere unngår du dette, og energiforbruket til utelys kan reduseres med mer enn 50%.
Lys styrt etter dagslysnivå
Med en fotocellebryter skrur utelyset seg på når mørket senker seg, avhengig av innstilt luxverdi. Den tenner lyset kun når det er behov for det, og holder det tent helt til dagslyset er tilstrekkelig igjen. Dersom det skulle være behov for å blokkere lyset en periode om natten, f.eks. for å spare ytterligere strøm, kan du velge vår fotocelle med innebygd ur.

Lys styrt etter bevegelse
Den mest strømbesparende løsningen får du ved å styre lyset etter bevegelse. En bevegelsesmelder tenner lyset kun når den oppfatter bevegelse innenfor sin detekteringssone, og dersom det er mørkt. Når området er forlatt, slukkes lyset igjen etter innstilt etterløpstid.

Smart kombiløsning
Velger du en bevegelsesmelder med innebygd ur og dimmer, får du en dempet og hyggelig atmosfære, samtidig som det er praktisk og miljøvennlig. Med denne løsningen vil lyset skru seg på til et behagelig nivå når det blir mørkt. Ved bevegelse øker lyset til full styrke, og dimmes ned igjen når området er forlatt. Ved morgengry skrur lyset seg helt av.

Last ned Utelysguiden her (Micromatic.no)

Kontakt

Adresse:
Ringsakervegen 19, 2380 Brumunddal

Telefon: 479 24 100
Epost: post@aogm.no

Se kart >>